Anglepoise Golvlampor

För hela 80 år sedan skapades den klassiska arkitektlampan Original 1227 bordslampa, baserat på en ny formel till en fjäder. Med den nya fjädern kan man enkelt justera lampan, som fortfarande håller sin position. Sedan dess har Anglepoise skapa många funktionella lampor, bl. a. Original 1227 Golvlampan är extra värd att nämna.

Inspirerad av arkitektlampan, har golvlampan fått samma flexibla arm, så man har möjlighet att justera ljuset. Med en stång av lättvikts aluminium samt en fot i gjutjärn med stållaminat, får man en stabil lampa så man inte ska oroa sig över balansen när lampan används. Den är praktiskt som en läslampa eller i samband med det föredragna arbetsområdet – vid skrivbordet eller i köket.

Eftersom golvlampan inte kräver någon form av montering, kan den enkelt placeras i inredningen. Du får arkitektslampans flexibla egenskaper och praktiska ljus som du kan använda precis där du behöver det i hemmet.
Original 1227 Golvlampa Jet Black - Anglepoise
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 1 ud af 1 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.