Aktuella kampanjer och rabatter hos Lampemesteren

Hos Lampemesteren vill vi alltid skämma bort våra kunder, så här hittar du alla våra aktuella kampanjer som vi har i ögonblicket.

Du kan anmäla dig i våran kundklubb, här får du möjlighet att bli uppdaterad omkring våra erbjudanden, kampanjer och alla kundfördelar.Bordslampan 205 från Lampa Gras är en modern ikon! Med sitt fokus på funktionalitet har lampan klara referencer till Bauhaus-perioden. Den tecknades år 1922 av Albin Gras och har sedan dess varit en populär representant för stilen. I färg och materialkombinationen vit och krom understryks lampans enkla och industriella uttryck ytterligare. Använd den på ditt skrivbord och var glad över den genomtänkta franska designen.


Vill du uppleva magi? Here Comes the sun tillför rummet ett helt unikt och magiskt ljus. Med sin eleganta design är det inte bara lampan som avger ett varmt och behagligt ljus, men den bidrar också till den moderna och stilmedvetna inredningen. Designen är uppenbarligen utformad för att ge ett naturligt ljus som leder tankarna på en vacker soluppgång. Upplev en magisk soluppgång hemma hos dig själv med taklampan från Here Comes the sun. Kampanjen gäller bara Here Comes the sun  Ø550 i vit och svart/vit.


Det danska lampmärket 101 Copenhagen skapar progressiva lampor med starka referenser till tidens tendenser. Vill du integrera supermoderna material som mässing och koppar enklare i din inredning? Just nu kan du köpa de snygga lamporna i varma metallnyanser till lägre pris – spara hela 30% på din nya moderna och aktuella lampa från 101 Copenhagen.

Vi har också många andra goda erbjudanden, se alla våra aktuella erbjudanden här!