Aktuella kampanjer och rabatter hos Lampemesteren

Hos Lampemesteren vill vi alltid skämma bort våra kunder, så här hittar du alla våra aktuella kampanjer som vi har i ögonblicket.

Du kan anmäla dig i våran kundklubb, här får du möjlighet att bli uppdaterad omkring våra erbjudanden, kampanjer och alla kundfördelar.


Dokka är en äkta designklassiker som har en stor historia bakom sig. Designen stammar från 1954, och var den första norska lampan som tog emot en guldmedalj vid den prestigefyllda Triennale di Milano. År 2007 valde Northern att relansera Dokka taklampan, då medföljde 4 nya matta färger. Idag kan du få Dokka taklampan i färgerna: vit, svart, aqua green, petrol blue, light grey och dark grey.

Hela juli månad kan du spara 20% på denna fantastiska och erkända taklampa, som än i dag är väldigt populär.


Mingus taklampan från Lightyears är en serie av vackra och enkla lampor. Skärmarna på Mingus är lackerat i olika matta och dämpande färger, och formen på skärmen avskärmar på finaste sätt ljuskällan, så man inte bländas. En otroligt vacker lampa som passar bra över matbordet. Du kan med fördel göra din egen personliga mix med flera av taklamporna hängande tillsammans i olika färger och storlekar.

Just nu finner du hela Mingus serien med 20% rabatt.


Därför kör vi  15 %  på en massa läckra designlampor i hela juli månad!

Om du ska hinna få tag i ett av våra goda erbjudande, så måste du vara snabb. För så fort varan inte finns på lager längre, så slutar erbjudandet att gälla.

Bland våran lagerutförsäljning hittar du märken som Flos, Kartell, Northern, Muuto, &tradition, Fritz, Hansen, Piet Hein och många fler..

Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen